Hulp van een loodgieter bij installatie van nieuwe cv-ketel in huis

Loodgieter Amsterdam > Nieuws  > Hulp van een loodgieter bij installatie van nieuwe cv-ketel in huis

Hulp van een loodgieter bij installatie van nieuwe cv-ketel in huis

Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van nieuwe cv-ketels in woningen. Eens in de zoveel jaar zal uw cv-ketel vervangen moeten worden voor een nieuw model. Dit geldt zeker voor cv-ketels die regelmatig voor storingen zorgen! U moet er toch niet aan denken dat u op een koude herfst- of winteravond zonder werkende verwarming in huis komt te zitten? Onze loodgieters kunnen u vertellen wanneer uw cv-ketel vervangen moet worden. Vaak gaat een cv-ketel zeker tien tot vijftien jaar mee, als u deze goed laat onderhouden door onze loodgieter.

Een nieuw cv-ketel uitzoeken

Het vinden van een nieuwe cv-ketel kan soms behoorlijk ingewikkeld zijn door het grote aantal cv-ketels wat tegenwoordig aangeboden wordt. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen een losse cv-ketel en een zogenaamde combiketel. Wanneer u momenteel nog een werkende losse boiler heeft, kan het heel aantrekkelijk lijken om een losse cv-ketel te kopen. Toch blijkt een combiketel op langere termijn voordeliger te zijn, door het hogere rendement van deze ketels. Daarbij hoeft u met een combiketel nog maar een apparaat te laten onderhouden, in plaats van twee losse apparaten.

De nieuwe cv-ketel laten installeren

Wanneer u een nieuwe cv-ketel gevonden denkt te hebben, kunt u deze door onze loodgieters laten installeren. Het is sterk aan te raden om een cv-ketel altijd door een loodgieter te laten plaatsen, om de kans op complicaties zo klein mogelijk te maken. Op deze manier voorkomt u dat u kort na de installatie van de nieuwe cv-ketel in huis al te maken krijgt met storingen of lekkages.

Om de werking van de nieuwe cv-ketel te kunnen blijven garanderen is het belangrijk om de cv-ketel zeker eens per twee jaar te laten onderhouden. U kunt hiervoor de hulp van onze loodgieters inschakelen, zodat u dit niet zelf hoeft te doen.

Call Now Button