Installatiewerk

Altijd gericht op kwaliteit en service

De juiste kennis en oplossing

Jarenlang in loodgietersvak

Voor acute hulp ook 24/7

Professioneel installatiewerk in Amsterdam

Een installatie bestaat uit meerdere onderdelen die samen een doel vervullen. In huis kan dit bijvoorbeeld een gasinstallatie zijn, een waterinstallatie of een CV-installatie. Als u op zoek bent naar professioneel installatiewerk in Amsterdam om problemen met eerder genoemde installaties in huis op te lossen, dan hebben wij de vakmensen in dienst om u hiermee te helpen. U kunt ten alle tijden met ons contact opnemen bij problemen met de gas-, water- of verwarmingsinstallatie en wij zorgen ervoor dat er snel iemand ter plekke is om deze problemen voor u te verhelpen.

Verschillende soorten montage

Installatiewerk AmsterdamEen gasinstallatie bestaat uit de gasmeter in huis, de hoofdkraan van het gas, de gasleidingen en de verschillende aansluitingen in huis waar apparaten aan gekoppeld kunnen worden. Het doel van deze installatie is natuurlijk het aanvoeren van gas door het huis. Een waterinstallatie is ongeveer op een zelfde manier opgezet, enkel is het hier water wat door het huis wordt aangeleverd. Een verwarmingsinstallatie heeft nog meer onderdelen, zoals de CV ketel en radiatoren. Bij het doen van installatiewerk is het van groot belang dat deze onderdelen van de installatie goed met elkaar blijven werken en zijn afgesteld. Om professioneel werk te kunnen verrichten moet een loodgieter dus breed onderlegd zijn en kennis hebben van meerdere zaken.

Onze vakmensen hebben allemaal meerdere jaren ervaring met alle soorten installatiewerk. Als u met ons contact opneemt voor het uitvoeren van installatiewerk dan kunt u er zeker van zijn dat dit op een gedegen en professionele manier wordt uitgevoerd.

085-4011599
Onze specialiteiten:

Ervaren loodgieters 0

Altijd bereikbaar 0

Direct ter plaatse 0

Klantvriendelijke service 0

Call Now Button