Hulp van een loodgieter bij voorkomen van verstoppingen

Loodgieter Amsterdam > Nieuws  > Hulp van een loodgieter bij voorkomen van verstoppingen
verstopping

Hulp van een loodgieter bij voorkomen van verstoppingen

Hoewel je hoopt dat het je nooit zal overkomen, kun je te maken krijgen met een verstopping in je woning. Vaak gaat een verstopping gepaard met een smerige stank in huis en is het in het ergste geval zelfs niet langer mogelijk om nog gebruik te maken van een toilet of douche. Om dergelijke situaties te vermijden, is het raadzaam om de kans op verstoppingen te minimaliseren. Enerzijds kun je hier zelf maatregelen voor treffen, anderzijds kun je hier de hulp van onze loodgieter voor gebruiken. Het is vaak nooit helemaal mogelijk om een verstopte afvoer te voorkomen, doordat er altijd enige vorm van restafval in de afvoer van je woning terechtkomt.

De afvoer door laten spuiten bij verstoppingen

Wanneer je last denkt te hebben van een beginnende verstopping in de afvoer, bijvoorbeeld omdat het water niet meer goed wegloopt, kan het doorspuiten van de afvoer de oplossing vormen. Bij het doorspuiten van de afvoer spuit onze loodgieter water onder een hoge druk de afvoer in, waardoor verstoppingen letterlijk voor je worden opgelost. Een loodgieter kan er ook voor kiezen om eerst met een camera de afvoer in te gaan, zodat de plek van de verstopping gelokaliseerd kan worden.

Tip: laat je afvoer eens per jaar uit voorzorg doorspuiten! Zo weet je zeker dat de kans op een verstopping minimaal is.

Zelf stappen nemen om verstoppingen te voorkomen

Je kunt zelf ook een aantal stappen zetten om de kans op verstoppingen te verkleinen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een zeefje in je gootsteen, het gebruik van een bladvanger over de regenpijp, enzovoorts. Onze loodgieters kunnen je meer vertellen over de mogelijkheden om de kans op verstoppingen in de afvoer te verkleinen. Zo zorgen we er samen voor dat je nooit in de smerige stank van een verstopping komt te zitten.

Call Now Button